Intrebat punctual daca opinia sa face referire si la cei doi sefi ai PSD, Mircea Geoana si Adrian Nastase, ale caror sotii, Mihaela si Dana, au personalitati puternice, recunoscute in partid, Madalin Voicu, actualmente vicepresedinte PSD Bucuresti, a recurs la memorie: "In campania electorala, atit Adrian Nastase, cit si Mircea Geoana au adoptat o reteta proasta rau de tot: se plimbau cu nevestele si copiii dupa ei, ca si cum ar fi fugit din tara".

Discursul critic al lui Madalin Voicu a fost generat de comportamentul deputatului PSD Ovidiu Brinzan, ex-ministru al Sanatatii, despre care presa a relatat ca si-a batut sotia, prezentatoarea TV Dana Razboiu. Paradoxal, Brinzan este si semnatarul legii impotriva violentei casnice. "Poti fi beat, dar s-o bati cind ai avut in spate functii, demnitati, reprezinta o lipsa de educatie", l-a criticat Voicu pe Brinzan. Ieri, deputatul PSD a negat ca si-a batut sotia: "Eu o iubesc pe Dana", a informat el opinia publica.

E nevoie de "cultura si educatie"

Madalin Voicu insa este de parere ca "PSD va muri, atit timp cit nu vom pune baza pe cultura si educatie. Acest triumvirat de la Centru (Geoana-Nastase-Mitrea, n.r.) as vrea sa fie sanatos, nu un furuncul cu trei capete".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.