Patronul OTV, Dan Diaconescu, a declarat sambata la Realitatea TV ca a vorbit cu presedintele Basescu la telefon dupa ce a fost eliberat din arest si ca acesta i s-ar fi "jurat" ca nu are nicio legatura cu arestarea sa, Diaconescu mentionand ca nu are nicio dovada ca sa creada altceva.

El a prezentat insa o teza care circula potrivit careia arestarea sa se vrea un avertisment la adresa presedintelui din partea celor din PDL care nu-l mai asculta pe Basescu. "E o teorie privind arestarea mea e ca tabara opusa dlui Traian Basescu, celebra tabara Berceanu-Videanu-Blaga ar fi facut arestarea mea intr-un mod demonstrativ ca sa ii transmita lui Traian Basescu ca uite ii aresteaza lui prietenul cel mai bun sau pe cel care l-a ajutat", a mai povestit Diaconescu.

  • Ce zice Videanu

Prim-vicepresedintele PDL Adriean Videanu a negat afirmatiile patronului OTV Dan Diaconescu potrivit carora el, alaturi de alti pedelisti, ar avea vreo implicare in arestarea acestuia, ministrul catalogand declaratiile respective drept "o prostie inimaginabila", transmite NewsIn.

"Este o prostie inimaginabila si nu as vrea sa comentam un asemenea subiect. Dezmint categoric aceasta informatie. Nici nu am auzit, nici nu m-am implicat, nici nu cunosc", a spus Videanu, la Realitatea TV.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.