PNL Bucuresti a lansat o campanie intitulata "Noi facem economie" in cadrul careia liberalii vor dezbate cu cetatenii propunerile pentru redresarea economiei romanesti, urmand ca,in urmatoarea sesiune parlamentara, deputatii si senatorii PNL sa transpuna in propuneri legislative solutiile rezultate.

"Astazi organizatia de Bucuresti a PNL lanseaza o campanie pe care o dorim foarte intensa pe timpul verii, al vacantei parlamentare. O campanie pe care o numim <Noi facem economie>, destinata a pune in dezbatere publica in mod direct cu cetatenii propunerile noastre pentru redesarea economiei romanesti in contextul crizei si, de asemenea, parerile cetatenilor in legatura cu acest subiect", a anuntat vineri intr-o conferinta de presa, presedintele PNL Crin Antonescu.

Liderul PNL a spus ca aceasta campanie va incepe in Capitala, dar va fi extinsa si in teritoriu, mai ales in medul urban, justificand acest demers prin lipsa de solutii a Guvernului condus de Emil Boc.

"Stie toata lumea ca Guvernul Basescu-Boc-Udrea nu are solutii economice, ca prin actiunile, hotararile, deciziile, declaratiile politice pe care le practica agraveaza starea economiei romanesti. Dansii au facut o optiune clara si vad constanta in favoarea clientelei politice a PDL si impotriva si intereselor econoimiei romanesti si implicit a cetatenilor Romaniei. Dincolo de aceasta constatare e momentul ca in Romania sa se propuna solutii intelese, acceptate si sustinute de o categorie cat mai larga dintre cetatenii Romaniei", a explicat liderul PNL.

La finalul campaniei, in toamna, solutiile adunate vor face obiectul unor initiative legislative ale parlamentarilor liberali, a mai precizat Antonescu.

Intrebat care este scopul final al campaniei, Crin Antonescu a precizat ca acesta este imbunatatirea programului liberal de guvernare, "pentru ca guvernarea Boc are zilele numarate, lunile in cel mai bun caz", iar Romania are nevoie imediat de o solutie care nu poate fi in nici un caz un guvern al actualei coalitii. "Orice guvern al actualei coalitii vine va prelungi si va inrautati situatia economica din Romania si va prelungi iesirea din criza, undeva in 2012", a subliniat liderul PNL.

"Cand se va termina campania vom centraliza toate aceste pareri, opinii, propuneri ale cetatenilor pe care le vom publica intr-o carte alba a rezistentei romanilor la atacul economic al guvernarii Basescu-Udrea-Boc impotriva Romaniei", a precizat si liderul PNL Bucuresti Andrei Chiliman.

Citeste si:
Crin Antonescu, despre amnistie: Nu cred ca se va da. Daca se da...
Crin Antonescu, despre...

Solutiile PNL se axeaza pe doua principii fundamentale, a explicat Antonescu: masuri care sa vina in ajutorul economiei reale, adica fiscalitate scazuta, un sistem legislativ simplu, eficient si predictibil, iar pe de alta parte, o reducere chiar drastica a cheltuielilor bugetare in sectorul cheltuielilor guvernamentale, achizitiilor, bunurilor si serviciilor si investiiilor "care ofera sansa celor care guverneaza astazi sa direjeze bani in in favoarea clientelei si in detrimentul economiei".

"Campania incepe luni, 19 iulie si se va termina pe 1 septembrie. Lansam aceasta campanie pentru a demonstra echipei Boc-Udrea si celorlalti imcopetenti care guverneaza astazi si sunt la putere in Romania ca romanii nu mai pot fi manipulati, pacaliti si invrajbiti", a precizat si Andrei Chiliman, liderul PNL Bucuresti, motivatia campaniei anuntate vineri.

Citeste si:
Cum te poate ajuta o campanie de advertoriale SEO?
Cum te poate ajuta o campanie...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.