Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat joi ca liderul liberal Crin Antonescu "are stilul lui", fiind "putin obraznic, ca un "pustan fara multa experienta politica", lansand pe piata o disputa intre PSD si PNL, cand obiectivul opozitiei ar trebui sa fie batalia cu PDL.

"Noi nu trebuie sa permitem iesirea din izolare a PDL si a lui Basescu. Aici este o anumita manevra, din pacate, si lipsa de maturitate a lui Crin Antonescu si a liberalilor, ma rog, interese ale lor. Au lansat pe piata disputa intre PNL si PSD. Asta e nevoie acum?", a spus Iliescu, la CEx al PSD, considerand ca cele doua partide de opozitie ar trebui sa-si concentreze eforturile impotriva PDL, relateaza NewsIn.

In acest context, fostul presedinte l-a caracterizat pe liderul PNL ca fiind "obraznic", ca un "pustan". "Eu am vazut, Crin Antonescu are stilul lui, si e putin obraznic, ca un pustan fara multa experienta in politica, dar s-a trezit deodata pe cai mari. Sunt mentalitati care se reflecta, dar interesul si al lor politic este ca sa mearga intr-o batalie politica comuna impotriva acestei situatii", a mai spus Iliescu, transmitandu-le social-democratilor sa fie mai atenti si mai scrupulosi in relatia cu liberalii.

Ion Iliescu a avut sentimente mai bune in trecut fata de liderul PNL. In martie 2009, Iliescu declara despre Antonescu ca este un "om decent si fara apetenta in imbogatirea personala”, pe care il simpatizeaza foarte mult. “Sincer sa va spun, mi l-as fi dorit in PSD, pentru ca eu il vad, din punct de vedere al felului sau de a fi, mai aproape de social-democratie”, spune pentru "Gandul" Ion Iliescu.

Cearta ia amploare: Antonescu si Ponta isi spala rufele in public


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.