Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat miercuri la Antena 3 ca liderul deputatilor, Viorel Hrebenciuc, l-a anuntat ca din toamna nu mai doreste sa ocupe aceasta functie, Ponta apreciind ca astfel de miscari sunt o dovada ca PSD se adapteaza la noile vremuri.

"Nu poti sa mergi la o batalie cu un partid care nu s-a adaptat la noile vremuri, si s-a adaptat. Sunt lideri noi, oameni care au trecut cumva in planul doi - pentru ca eu nu vreau sa arunc pe nimeni peste bord, eu cred ca fiecare este util, dar nu neaparat in prima linie, poate sa fie in a doua, in a treia", a spus Ponta, conform NewsIn.

Dupa un comentariu al moderatorului, care a spus ca in timpul mandatului lui Ponta, Viorel Hrebenciuc si Marian Vanghelie au fost astfel de lideri care au fost trecuti in planul doi, presedinte PSD a explicat ca, in cazul lui Hrebenciuc, a fost decizia sa, anuntand ca nu mai doreste sa ocupe functia de lider de grup din septembrie. "Vreau sa va spun ca, de exemplu, domnul Hrebenciuc m-a anuntat ca nu isi mai doreste sa fie lider de grup in continuare", a spus social-democratul.

"Prima schimbare a unui lider de judet a fost tocmai la Timis (Ilie Sarbu - n.r.), unde e totusi omul cel mai apropiat de mine, si care a lasat alti oameni la conducere acolo. Acestea sunt lucruri care arata si simt politic si bun-simt si chiar am apreciat acest lucru", a continuat Ponta.

Pe de alta parte, Ponta l-a laudat pe Viorel Hrebenciuc, comentand ca acesta face calcule de aritmetica parlamentara "mult mai bune decat calculele facute de domnul Antonescu".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.