Deputatul PDL Sulfina Barbu sustine ca afirmatiile liderilor opozitiei privind inlocuirea actualei guvernari nu sunt decat declaratii politice atata vreme cat PNL si PSD nu au depus motiune de cenzura la finele sesiunii si nu au solutii alternative la programul anticriza al Cabinetului Boc.

Democrat-liberala a apreciat ca reprezinta o dovada de ipocrizie afirmatiile presedintilor PSD si PNL, Victor Ponta si Crin Antoenscu referitoare la necesitatea inlocuirii guvernului Boc atata vreme cat pe durata vacantei parlamentare nu au vreun instrument prin care acest Cabinet sa fie demis. "La finalul sesiunii parlamentare, opozitia nu a depus nicio motiune de cenzura si au spus ca nu sunt pregatti sa mearga la guvernare si ca nu au masuri concrete de iesire din criza, iar acum Crin Antonescu si Victor Ponta vorbesc de necesitatea unei alternative pentru Romania", a declarat Sulfina Barbu, conform NewsIn.

Ea a acuzat cele doua partide ca singurul lor scop este preluarea puterii, chiar si in situatia in care nu au solutii clare pentru a determina iesirea Romaniei din criza. "Singurul scop al PNL si PSD este de a prelua puterea fara un proiect concret de trecere a perioadei de criza (...) Este frumos sa faci din concediu, de la distanta declaratii politice", a spus Sulfina Barbu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.