Scandalul iscat la varful PSD de sondajul care testa popularitatea unor lideri ai partidului reprezinta doar debutul unei campanii pe care Mircea Geoana o va declansa pentru preluarea puterii in partid.
Nemultumit de faptul ca Nastase si-a luat cu el toate echipele care ar fi trebuit sa se ocupe de imaginea partidului, Geoana intentioneaza sa treaca, incet-incet, in subordinea sa toate departamentele cu atributii in domeniu . Noul presedinte al PSD s-a trezit destul de singur in sediul din Kiseleff, majoritatea oamenilor care au lucrat in trecut pentru partid mutandu-se, cu arme si bagaje, in ograda pastorita de Nastase.

La sedinta PSD de luni a fost consemnata si prima defectare, Vasile Dancu, fostul strateg numarul unu din Palatul Victoria, fiind cel care i-a furnizat lui Geoana motive temeinice pentru ca acesta sa-i solicite lui Nastase sa renunta la campania mediatica pe care si-o face. Sondajul in cauza demonstra ca eticheta de corupt a ramas lipita de imaginea fostului premier.

Sursa: Click.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.