Presedintele executiv al UNPR, Gabriel Oprea, a anuntat miercuri ca partidul a decis sa doneze 50.000 lei pentru sinistratii din trei localitati aflate in judetele Suceava, Dorohoi si Botosani.

"Biroul Permanent a luat decizia de a dona 50.000 RON din Fondul Solidaritatea al UNPR pentru ajutorarea sininstratilor din judetul Suceava. Banii vor fi directionati catre primariile localitatilor Dorohoi din judetul Botosani, Bolovat din Suceava si satul Slobozia din judetul Neamt. Sumele care vor fi acumulate in continuare vor fi de asemenea donate sinistratilor", a precizat Oprea.

El a adaugat ca UNPR face apel la toata clasa politica, la oamenii de afaceri, dar si la cetatenii obisnuiti sa contribuie la ajutorarea sinistratilor cu mijloacele pe care le au. "Solidaritatea trebuie sa fie cuvantul de ordine, vrem ca prin exemplul nostru sa-i incurajam pe altii sa procedeze la fel", a mai spus Oprea.

El a dat asigurari ca autoritatile, inclusiv Ministerul Apararii, pe care il conduce, au facut tot posibilul pentru a limita pierderea vietilor omenesti si pagubele materiale."Vom interveni in continuare si vom depune toate eforturile pentru a veni in sprijinul sinistratilor", a mai spus liderul UNPR.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.