CSAT se intruneste luni in sedinta, la ora 15.00, pentru a discuta masurile de diminuare a contrabandei si evaziunii fiscale, dar si Strategia de combatere a spalarii banilor.

"CSAT va analiza masurile ce se impun, in continuare, in vederea diminuarii evaziunii fiscale si a contrabandei. Cu acest prilej se va decide si asupra Strategiei nationale de prevenire si combatere a spalarii banilor si finantarii terorismului", conform unui comunicat al Presedintiei.

Saptamana aceasta, marti, a avut loc o alta sedinta a CSAT, in care au fost aprobate fortele si mijloacele Armatei Romaniei ce pot fi puse la dispozitie pentru misiuni in afara teritoriului statului roman, in anul 201, conform NewsIn.

Totodata, membrii CSAT au analizat Strategia Nationala de Aparare a Tarii, propusa de presedintele Romaniei, si au decis sa o inainteze Parlamentului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.