Premierul Calin Popescu Tariceanu a incercat sa se arate indiferent de faptul ca ministrul Culturii, Mona Musca, si-a dat demisia fara sa-l avertizeze. "Nu m-a anuntat oficial, doar am auzit de gestul ei. Eu o sa incerc sa o sfatuiesc sa nu faca acest gest, dar, sigur ca, in final, este un gest de atitudine si de vointa personala", a afirmat primul-ministru, care a refuzat sa faca vreo precizare si asupra unei iminente remanieri guvernamentale, pe motiv ca o astfel de decizie nu se anunta.

In schimb, Tariceanu a devenit mult mai vorbaret cand a venit vorba de posibilitatea scindarii PNL si i-a criticat dur pe cei care l-au contestat: "Ieri (marti - n.r.) s-a discutat acest subiect in Delegatia Permanenta, unde s-a exprimat un vot care indeparteaza orice fel de speculatii. Se poate spune un singur lucru. Dupa o criza provocata de oameni cu o responsabilitate absolut indoielnica in ceea ce priveste implicarea lor politica, PNL a dovedit ca este un partid puternic, care se poate baza pe solidaritatea membrilor sai".


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.