Presedintele Traian Basescu a cerut duminica, la Snagov, ca toate ordinele de plata si facturile primariilor, consiliilor judetene, regiilor autonome si companiilor nationale sa fie afisate pe paginile web ale institutiilor, pentru o "transparenta maxima" a cheltuielilor, potrivit unor surse.

Solicitarea vine dupa ce, in urma cu cateva saptamani, seful statului a cerut ca toate veniturile salariale din ministere si din agentiile guvernamentale sa fie afisate pe paginile de internet ale institutiilor, transmite NewsIn.

Presedintele Traian Basescu, premierul Emil Boc, o parte dintre membrii Cabinetului, parlamentari si eurodeputati din PDL s-au reunit duminica la Snagov. Printre subiectele despre care s-au dorit clarificari s-a aflat si oportunitatea remanierii Guvernului, dupa cum a reiesit din declaratiile publice din ultima perioada ale democrat-liberalilor. Democrat-liberalii au ajuns duminica la concluzia ca in acest moment nu este oportuna remanierea sau restructurarea Guvernului, acest lucru urmand sa fie luat in discutie dupa doua sau trei luni, timp in care Executivul trebuie sa puna in aplicare masurile de austeritate.

Intalnirea a avut loc dupa ce motiunea de cenzura a fost respinsa in Parlament, la inceputul acestei saptamani. O sedinta informala asemanatoare a mai avut loc in urma cu doua saptamani.

Incepe numaratoarea inversa pentru Guvernul Boc!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.