Mesaje precum "Hotii" si "Jos mafia PDL" au fost scrise cu vopsea pe sediile PDL din Timisoara, cel mai probabil in cursul noptii de sambata spre duminica, a declarat pentru NewsIn presedintele filialei locale a PDL, Ovidiu Ciuhandu, care a precizat ca va depune plangere la Politie.

Ciuhandu a declarat ca persoane neidentificate au scris cu vopsea "Hotii" si "Jos mafia PDL", atat pe fatada cladirii care gazduieste sediului municipal al organizatiei PDL si pe cea in care se afla organizatia judeteana a partidului.

"Vom depune plangere la Politie. In acest moment, politistii fac poze imobilelor si au demarat verificarile. Astfel de gesturi nu reprezinta Timisoara", a declarat duminica Ciuhandu, pentru NewsIn. Acesta spune ca nu stie cand anume au fost scrise mesajele, dar banuieste ca in cursul noptii, deoarece a fost anuntat telefonic duminica, la ora 10:00, despre incident.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.