Secretarul executiv al PDL Elena Udrea a afirmat ca Romania poate avea o femeie drept premier in orice moment, dar ca, in ceea ce o priveste, nu exista aceasta discutie, sustinand ca pentru a nu starni speculatii in presa spune chiar ca nici nu-si doreste aceasta functie.

"Cred ca o femeie premier poate avea Romania in orice moment, nu cred ca avem nevoie sa ne schimbam mentalitatea pentru asta. Important este sa existe femeia care sa poata sa fie premier", a spus duminica Udrea, in cadrul emisiunii "Dupa 20 de ani", difuzata de Pro Tv. Intrebata daca ea insasi ar fi un posibil prim-ministru, liderul PDL a raspuns ca "nu exista aceasta discutie". "Am vazut speculatiile in presa, nu exista si nu a existat niciodata aceasta discutie", a insistat ea, transmite NewsIn.

Moderatorul emisiunii a tinut sa primeasca raspuns si la intrebarea daca, desi nu a existat nicio discutie despre aceasta posibilitate, Elena Udrea isi doreste macar sa ajunga premier. "La aceasta intrebare, ca sa nu starneasca nicio speculatie si sa nu vad televiziunile o saptamana pline de cum se viseaza Elena Udrea premier, raspund cu <Nu>, categoric nu", a precizat liderul PDL.

Elena Udrea a mai afirmat ca functia de ministru este doar o etapa in cariera pe care si-a pregateste. "Nu vreau sa-mi termin cariera politica dupa acest mandat, eu raman in politica, cred ca sunt o multime de lucruri care trebuie facute si situatia in care ne aflam arata cat de multe lucruri mai sunt de facut in Romania. La nivelul partidului voi candida la o functie de vicepresedinte, azi sunt doar secretar executiv. In fiecare zi in politica te asteapta noi provocari. Astazi, asa cum a cazut in sondaje Guvernul, este greu sa stii ce mai poti sa faci in 2012 ca membru al actualului Guvern. Este momentul in care iti asumi, ca politician, o situatie extrem de nefericita", a subliniat secretarul executiv al PDL.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.