In plina criza, unor politicieni le merge de minune. Ministrul Economiei, Adriean Videanu, si-a terminat o casa la Snagov care are peste 1.300 de metri patrati.

"Casa are numai patru camere. (...) Celor care muncesc le merge bine. Eu sunt un om care a muncit", se apara democrat-liberalul.

Ministrul Economiei, Adriean Videanu, si-a construit imensa casa de pe malul lacului Snagov pe un teren concesionat, pe vremea cand era primar al Capitalei, cu doar 11.000 de euro pe o perioada de 99 de ani.

Valoarea de impozitare a noii vile este de aproape doua milioane de lei, adica aproximativ 460.000 de euro. Ministrul Economiei anunta inca din declaratia de avere din decembrie 2009 ca are o casa in constructie care, iata, acum este gata, scrie Realitatea.

Videanu a obtinut chilipirul de la biserica din Ciofliceni cu acordul Mitropoliei Munteniei si Dobrogei, Arhiepiscopiei Bucurestilor, careia i-a urgentat in schimb emiterea au¬torizatiilor pentru construirea Catedralei Neamului.

Pentru cel mai frumos si mai scump loc de pe malul lacului, cu o suprafata de 5.400 de metri patrati, Videanu a platit cu banii jos concesiunea pe 99 de ani. Biserica Ortodoxa din Ciofliceni a obtinut de la primarul Capitalei doar 101 euro pe an, costul total al concesionarii fiind insa mai mic decat costul uneia din vacantele familiei Videanu petrecute la Cannes (Hotel Martinez), in Creta (la Elounda Beach) sau la Saint Moritz, in Elvetia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.