Adrian Nastase ii transmite liderului PNL ca in loc sa atace PSD pentru capital electoral, mai bine ar recunoaste ca liberalii sunt cei care au guvernat cu Traian Basescu.

Nastase se arata deranjat de faptul ca presedintele liberal i-a adresat miercuri, in timpul dezbaterii de la motiune, un apel la unitate lui Victor Ponta. "Intr-un moment in care miza era blocarea unor masuri sociale foarte dure, Antonescu a decis sa nu il atace doar pe Boc, ci - indirect - si pe initiatorii motiunii. A facut un apel la <unitate>, atacandu-i pe cei pe care ii indeamna la unitate. Cu cateva saptamani in urma, cand au incercat sa fure startul cu o motiune simpla impotriva Guvernului in care vorbeau in principal de programul lor de masuri alternative, acest apel la unitate nu exista. A aparut acum, desi PSD nu a facut nimic pentru a afecta aceasta unitate(...)", scrie pe blog Nastase, conform NewsIn.

Acesta il critica in termeni duri pe Crin Antonescu, pentru recenta sa declaratie ca ar fi dispus sa fie premier, dar si pentru ca ataca permanent atat guvernarea PSD, cat si cea a propriului partid, cand premier a fost Calin Popescu Tariceanu. "Stiu ca exista o presiune foarte mare pe Crin Antonescu din partea diverselor grupuri de interese, dar mesajul credibil este cel consecvent. Si cel care tine cont de realitate. Nu e credibil sa te delimitezi la nesfarsit de cele mai bune guvernari ale celor doua partide, cata vreme ai alaturi, pe lista cu care ai recastigat alegerile in propriul partid, fosti ministri de-ai lui Tariceanu. Stiu ca e <cool> sa pari <Alba ca Zapada>, dar e mult mai cinstit sa recunosti ca nici unul dintre noi nu s-a nascut ieri. Eu cred ca e absurd sa reluam la nesfarsit aceleasi acuzatii care niciodata nu au fost probate si sa ignori propriile fapte de vitejie din perioada guvernarii CDR", ii transmite liderul PSD lui Antonescu.

Social-democratul isi indeamna insa cititorii sa nu ia comentariile sale despre PNL "ca fiind niste atacuri, fiindca nu sunt". "Sunt doar exemple care pot fi gasite (inclusiv de catre adversarii nostri) daca acceptam capcana recursului la istorie", mai noteaza Nastase.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.