Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, a declarat marti ca in Guvern nu s-a discutat despre o eventuala remaniere in cazul in care motiunea de cenzura a PSD va fi respinsa.

"Nu am discutat, nu s-a discutat de remaniere deocamdata", a spus Udrea.

Pe de alta parte, ministrul a apreciat ca protestele organizate de sindicate in fata Palatului Parlamentului in timpul dezbaterii motiunii sunt "firesti". "Este firesc sa fie proteste in acest moment, insa noi suntem convinsi ca acestea sunt masurile cu care vom putea sa scoatem tara din criza in care se afla", a spus Udrea.

Sedinta in care se dezbate motiunea de cenzura a PSD este in desfasurare. Presedintele Senatului, Mircea Geoana, care conduce sedinta, a anuntat ca, din totalul de 471 de parlamentari, sunt prezenti 363, iar 108 sunt absenti, transmite NewsIn.

Inainte de inceperea sedintei de plen, Geoana a precizat ca va conduce sedinta avand grija sa nu fie "incidente" ca cele de azi-noapte, cand Camera Deputatilor a dezbatut alegerea unui judecator la CCR, avand loc incidente fizice intre parlamentari.

Motiunea de cenzura "Opriti genocidul social" este cea de-a patra cu care se confrunta Emil Boc in calitate de premier, dezbaterea avand loc in conditiile in care in fata Palatului Parlamentului protestatarii solicita demiterea Guvernului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.