Dupa ce in luna aprilie a castigat alegerile pentru un colegiu din Berceni, deputatul PDL Teodora Trandafir a declarat ca nu stie daca in scurt timp va mai fi politician, ultimele zile si nopti fiind cele mai grele din viata sa.

Nu stiu daca in scurt timp voi mai fi politician pentru ca nu inteleg anumite lucruri, iar eu am intrat pentru altceva in politica. Eu am dorit sa ajut copiii, sa realizez anumite proiecte pentru care am fost aleasa. Nu mi-a spus nimeni, dintre cei care m-au contactat sa intru in politica, ca in scurt timp va trebui sa decid in legatura cu taierea pensiilor si a salariilor. Este o decizie extrem de greu de luat”, a explicat Teodora Trandafir pentru ziarul Puterea.

Deputatul PDL a spus ca a avut in ultima perioada discutii cu oamenii din colegiul pe care ii reprezinta, cu parintii, dar si cu prietenii sai. „Tatal si mama mea mi-au spus ca nu este normal ca dupa o viata de munca sa existe aceste taieri. Lumea imi spune ca nu trebuie sa se umble la pensii si salarii”, au fost mustrarile primite de parlamentarul democrat-liberal. Despre Mircea Badea, Teodora Trandafir a precizat ca a ramas acelasi „bun prieten”, care ii este alaturi indiferent de votul din Parlament.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.