Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falca, a cheltuit de la bugetul institutiei, in anul 2009, pentru deplasari in tara si strainatate, pentru serviciile de telefonie si internet, suma de 79.237 de lei.

Falca a precizat, luni, in cadrul unei conferinte de presa, ca in cursul anului 2009 a efectuat 40 de deplasari in tara si doua in strainatate. Primarul a sustinut ca in cazul deplasarilor facute la Bucuresti nu a platit hotelul, pentru ca si-a „rezolvat“ cazarea, tranmite corespondentul NewsIn.

„Pentru a face treaba si pentru a aduce bani de la Bucuresti, trebuie sa mergi dupa ei. Daca as fi ramas doar in Arad, nu as fi obtinut fondurile pentru oras. Am platit cazarea la hotel doar cu prilejul a doua sau trei deplasari in tara si cu ocazia deplasarilor in strainatate“, a declarat Gheorghe Falca.

Conform datelor prezentate de primar, deplasarile sale in interes de serviciu au costat 54.861 de lei, suma la care se adauga 2.500 de lei pentru cele doua deplasari in strainatate.

„In tara, am mers la Bucuresti si la intrunirile organizate de Asociatia Municipiilor din Romania, unde sunt presedinte. Nu am luat niciodata bani de diurna, iar la Bucuresti nu am folosit hotelul, ci am rezolvat eu cazarea. In tara, am stat la doua hoteluri pe parcursul intregului an 2009“, a mentionat Gheorghe Falca.

Tot potrivit primarului Falca, pentru serviciile de telefonie mobila si internet de care a beneficiat din ianuarie pana in decembrie 2009, s-au platit 21.876 lei.
„Ati fi vrut sa nu muncesc, sa nu dau telefoane, sa nu ma ocup de nimic, numai sa stau?“, a fost intrebarea lui Falca adresata jurnalistilor prezenti la conferinta de presa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.