Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase (PDL), ii transmite vicepresedintelui acestei institutii, Adrian Nastase (PSD), ca, prin atacurile publice pe care i le adreseaza, "se apropie rapid de periferia politicii".

Prin intermediul unui comunicat de presa, Anastase sustine ca atacurile personale "sunt apanajul unor politicieni extremisti", care "multi dintre ei nu se mai afla acum in Parlament". "Constat ca Adrian Nastase se grabeste sa le ia locul", spune presedintele Camerei, "garantandu-i" social-democratului ca se apropie "de periferia politicii".

"Ii reamintesc lui Adrian Nastase ca nici Parlamentul si nici Constitutia nu sunt mosia lui de la Cornu pe care o conduce cum crede el ca e mai bine. Exista reguli pe care, noi ceilalti, le respectam si nu consideram ca trebuie sa le calcam in picioare asa cum ar dori domnia sa. Eu una, voi respecta aceste reguli, chiar daca Adrian Nastase va revarsa asupra mea tot suvoiul de resentimente si frustrari de care am mai avut parte si atunci cand a facut tot ce a fost omeneste posibil sa se foloseasca de institutia Parlamentului pentru a nu se confrunta cu justitia", mai puncteaza Anastase, potrivit NewsIn.

Disputele dintre Roberta Anastase si Adrian Nastase sunt vechi, fostul presedinte al Camerei Deputatilor reprosandu-i celui actual, in declaratii reluate pe parcursul timpului, ca reprezinta interesele PDL in functia pe care o detine.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.