Emil Boc nu va mai fi premier in eventualitatea in care va cadea Guvernul la motiunea de cenzura, a declarat, vineri, vicepresedintele PDL Ioan Oltean, citat de corespondentul NewsIn.

Daca va cadea Guvernul Boc va fi numit un nou premier, categoric altul decat Emil Boc, care va constitui o noua formula guvernamentala, tot a PDL. Eu imi exprim convingerea ca aceasta motiune nu trece si nu pot sa cred ca Emil Boc va pierde batalia cu reformarea societatii romanesti”, a declarat Ioan Oltean, la Bistrita, intr-o conferinta de presa. El a precizat ca, personal, nu vede alta persoana care sa ocupe postul de premier.

Astazi, 4 iunie, nu vad alt premier in afara de Emil Boc. Un premier mai cinstit decat Emil Boc nu a fost. Din nefericire, guverneaza intr-o conjuctura total nefavorabila, iar Romania are nevoie de premieri care sa fure, sa fie primii care fura, iar Boc nu stie sa fure, este un om cinstit, de aceea are mari probleme. Observati cat de greu rezista, dar va rezista fiindca are in jurul lui oameni seriosi care il sprijina si care consimt masurile care se vor lua. Si va face ordine peste tot”, a spus Oltean.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.