Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat pentru NewsIn ca biroul sau din Str. Atena nu este in pericol de a fi revendicat, asa cum s-a intamplat cu spatiile Institutului Social-Democrat, aflat in acelasi imobil, dar la alt etaj, ce a fost revendicat de fostii proprietari.

"Deocamdata nu e o problema de evacuare, revendicarea a fost la parter, eu am birou la etajul unu. Sunt diferiti cei care revendica spatiul (din cladirea din strada Atena, n.r.). Alminteri, eu am biroul meu ca fost presedinte, cand o sa fie vorba despre vreo retrocedare trebuie sa fiu trimis in alta parte, RA-APPS trebuie sa-mi puna la dispozitie alt spatiu", a spus Iliescu, citat de NewsIn.

Fundatia Institutul Social-Democrat Ovidiu Sincai a fost evacuata recent de la parterul cladirii din strada Atena, in urma retrocedarii spatiului ocupat prin inchiriere de la RA-APPS, potrivit unor surse din PSD.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.