Ministrul Dezvoltarii si Turismului, Elena Udrea, a declarat marti ca are insomnii din cauza faptul ca este la randu-i afectata de criza, dar si din alte motive, marturisind ca in urma noptilor de nesomn i-au venit multe idei bune pentru functionarea ministerului sau.

"Eu am insomnii din foarte multe motive in perioada asta. Si, intre altele, si din cauza faptului ca aceasta criza economica, sigur, loveste egal in toata lumea. Sigur, unii o resimt mai tare, altii mai putin. Faptul ca am insomnii nu se refera doar la situatia aceasta ca si eu sunt afectata de criza. Am insomnii inca de la inceputul anului si multe dintre ele s-au sfarsit pozitiv dimineata, deci am avut foarte multe idei bune. (...) Deci foarte multe initiative bune pe care le-am avut la acest minister si in general mi-au venit ca urmare a noptilor de insomnie in care cautam solutii la problemele cu care ne confruntam, ca Guvern, in aceasta perioada", a declarat Udrea, intr-o conferinta de presa. Ministrul a povestit chiar ca inclusiv ideea cu transmiterea conferintelor de presa pe site-ul ministerului, dar si a unor sedinte si a unor licitatii i-a venit tot intr-o noapte de insomnie, cand cauta solutii de transparentizare a activitatii ministerului, transmite NewsIn.

"Daca si dvs aveti insomnii, domnule secretar de stat...", i s-a adresat ea secretarului de stat Razvan Murgeanu. "Mai am si eu cateodata insomnii...", a spus el in acelasi ton glumet.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.