Deputatul Silviu Prigoana intentioneaza sa-si anunte marti demisia din PDL, in urma deciziei conducerii partidului ca demnitarii care ocupa functii publice sa fie nevoiti sa aleaga intre pozitiile detinute si afacerile cu statul, au declarat pentru NewsIn surse parlamentare.

Cel putin 13 parlamentari ai PDL au sau au avut afaceri cu statul in ultimul an, deci teoretic ar putea intra sub incidenta deciziei formatiunii luate duminica de a interzice demnitarilor sai sa deruleze contracte pe bani publici, transmite NewsIn.

Silviu Prigoana a castigat prin intermediul Rosal Grup SRL o serie de contracte publice pentru colectarea deseurilor menajere si intretinerea unor rigole. Astfel, din partea Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti a beneficiat in 2009 de un contract de 768.000 lei, in timp ce cu Primaria Cluj-Napoca a incheiat un contract de 2.002.335 lei. Rosal Grup SRL a mai incheiat cu Ministerul de Interne contracte in valoare de 75.449 lei si cu Ministerul Apararii de 14.787 lei. De asemenea, anul acesta a mai incheiat un contract cu Primaria Cluj-Napoca pentru 219.716 de lei si cu Ministerul de Interne de 32.264 lei.

Cititi si: Lista politicienilor afaceristi pe banii statului


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.