Ministrul Dezvoltarii si Turismului, Elena Udrea, a declarat ca Executivul trebuie sa demisioneze daca nu este "in stare" sa transpuna in practica masurile economice despre care sustine ca vor scoate tara din criza.

"Exista o dezbatere acum despre tipul de masuri care trebuie sa se ia. Cu toate datele pe care le avem, cu toate analizele pe care le-am facut, noi mergem pe setul de masuri pe care le vom adopta astazi si ne si asumam raspunderea in Parlament pentru el. Daca Guvernul are convingerea ca acestea sunt masurile care trebuie luate in acest moment si care vor putea sa scoata tara din criza si sa dea o sansa de crestere economica, atunci, in situatia in care se dovedeste ca Guvernul a gresit si nu este in stare sa transpuna in practica aceste masuri, atunci trebuie sa isi dea demisia", a declarat secretarul executiv al PDL, inainte de sedinta Colegiului Director.

Potrivit NewsIn, Elena Udrea considera ca este firesc ca oamenii afectati de masuri sa protesteze, opinand insa ca populatia a inceput sa inteleaga ca situatia actuala din Romania este rezultatul deciziilor din ultimii 20 de ani. "Este firesc sa existe oameni nemultumiti insa ma bucur ca din ce in ce mai multi inteleg ca este o situatie care nu s-a creat in patru luni, nu s-a creat nici macar din 2009; este o situatie care s-a creat in 20 de ani. Si cel mai mult s-a creat in perioada 2006-2008, deci incercam sa reparam lucruri si greseli care s-au petrecut in 20 de ani si in special intre 2006 si 2008. Credem ca, dand dovada de solidaritate vom reusi sa depasim aceasta perioada extrem de dificila din punct de vedere economic si, la 1 ianuarie 2009, sa putem sa platim salarii intregi si pensii intregi", a aratat ministrul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.