Victor Ponta a declarat, sambata, la Vaslui, ca doreste ca PSD sa devina un partid respectat. Din acest motiv, liderul psdist doreste sa nu se mai rada vreodata de aceasta formatiune sau sa se mai faca glume cu "flacara violet, cu jacuzzi si cu alte lucruri".

"Ma uitam cat ne critica la televizor cu presedintele de la Eximbank si m-am bucurat ca Daciana nu are niciun frate si nu trebuie sa il pun in nicio functie. Nu o sa fac niciun fel de aranjamente ca sa ne punem noi iarasi in niste functii. Imi mai doresc ceva. Am intrat intr-un partid acum zece ani, un partid care nu era chiar foarte iubit, sigur, unii ne iubeau altii ne injurau, dar era un partid respectat. Daca m-a durut ceva cand am candidat la functia de presedinte nu era ca oamenii ne injurau, ci ca oamenii radeau de noi. Nu vreau ca de PSD sa se mai rada vreodata. Nu vreau glume cu flacara violet, cu jacuzi si alte lucruri. Ma intrebau, «domnu' Ponta stiti cum se pune dopul la sampanie, inapoi?» Nu. Ia intrebati-l pe domnul Geoana. Nu vreau sa se mai intample lucrul asta, vreau sa fim respectati”, a declarat Victor Ponta, citat de NewsIn.

Victor Ponta a participat sambata la Vaslui, la Conferinta Judeteana a PSD de dare de seama si alegeri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.