Omul de afaceri Casuneanu spune, intr-o declaratie data in aprilie la DNA si citata in rechizitoriu, ca din anturajul senatorului Voicu fac parte oameni influenti,precum generalul Suceava, generalul Marin, Ionel Georgescu de la DGA,dar si politicienii Dan Nica, Marian Vanghelie si Viorel Hrebenciuc.

Costel Casuneanu mentioneaza, in declaratia data in 28 aprilie la DNA si citata in rechizitoriul obtinut de NewsIn, prin care Voicu a fost trimis in judecata la ICCJ, ca senatorul voia sa il impresioneze si "sa isi etaleze puterea nu numai la nivel declarativ, ci i-am perceput-o si prin prisma persoanelor pe care le-am vazut in anturajul sau".

Astfel, omul de afaceri spune ca in anturajul lui Catalin Voicu i-a vazut pe generalul Isac, "pe care Catalin Voicu mi l-a prezentat ca facand parte din serviciile secrete, fara a imi preciza care", pe generalul Suceava de la Academia de Politie, pe generalul Marin de la SRI, pe Ionel Georgescu de la DGA, dar si pe Marian Vanghelie, Dan Nica, si Viorel Hrebenciuc.


"Cu prilejul intalnirilor pe care le-am avut cu Catalin Voicu, l-am perceput ca fiind o persoana puternica, in sensul ca era inconjurat de oameni foarte puternici. Uneori, din dorinta de a lasa a impresie favorabila in privinta sa, sub aspectul puterii pe care o are in administratia publica, vorbea despre relatiile sale cu oameni politici, magistrati, avocati, generali, persoane cu functii de conducere din Politia Romana, din serviciile secrete", mai arata Casuneanu in declaratia citata in rechizitoriu.

Procurorii DNA au finalizat ancheta si i-au trimis in judecata, in 21 mai, pe senatorul Catalin Voicu, judecatorul Florin Costiniu si oamenii de afaceri Costel Casuneanu si Marius Locic pentru fapte de coruptie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.