Guvernul nu ar mai fi fost nevoit sa reduca pensiile mici daca Dinu Patriciu si-ar plati datoria catre statul roman, a declarat Ministrul Turismului si Dezvoltarii Regionale, Elena Udrea, in cadrul emisiunii Nasul.

De asemenea, ea l-a criticat si pe presedintele Senatului, Mircea Geoana, care ataca masurile Guvernului, dar nu vine cu solutii. Astfel Udrea i-a cerut lui Geoana sa il retraga pe cumnatul sau din functia de director al Eximbank, controlata de stat, potrivit EVZ.ro.

„Domnul Geoana ar face bine sa isi retraga cumnatul din functia de director al Eximbank, unde castiga 20.000 de euro pe luna”, a spus aceasta, precizand faptul ca statul trebuie sa ii plateasca 750.000 de euro, daca ii reziliaza contractul.

In ceea ce priveste Guvernul Boc, Udrea a declarat ca daca actualul Guvern va reusi sa impuna masurile pentru iesirea din criza, va fi o ''guvernare istorica'' pentru Romania. In caz contrar, "va iesi urat din sitorie".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.