Deputatul PDL raspunde pe blog acuzatiilor aduse de Victor Ponta, potrivit carora are o atitudine fascista.

"Ponta,cu sufletelul sau robust si roz, adora comunismul, dar e mai mult decat un comunist", este de parere deputatul.
"Topaind voios prin politica, dl. Victor Ponta foloseste cuvinte fara sa le citeasca instructiunile de utilizare. Ma face fascist. Orbit de adoratia infantila pentru alde' Che Guevara si dus de minuta prin istoria recenta a societatii romanesti de dl Ion Iliescu, presedintele PSD habar n-are ce-i aia fascist si persista intr-o ratacire induiosatoare. Si ca sa nu lase nici un dubiu asupra confuziei in care se afla, dl Ponta ma citeaza ca fascist alaturi de Adolf Hitler", a scris Voinescu pe blog.

  • PSD, responsabil de mineriade?

Voinescu explica ca ingrijorarea PDL este cauzata de faptul ca istoria a consemnat amestecul PSD in mineriade. Potrivit acestuia, istoria partidului PSD este incarcata - prea incarcata - in privinta manipularii politice a protestelor sindicale. "Mineriadele anilor 90 si amestecul partidului dlui Ponta in aceste mineriade sunt fapte istorice certe. Multe alte greve au fost executate la ordin pesedist", arata deputatul PDL, relateaza NewsIn.

"Slava Domnului, sindicatele au stiut sa organizeze excelent marele lor miting. In rest, mai am un singur lucru de spus: prin 1990 eram legionari, acum suntem fascisti. Persoanele care ne-au nimit astfel sunt, evident, diferite. Gindirea este, evident, aceeasi", acuza Voinescu.

Liderul PSD, Victor Ponta, a declarat ca Sebastian Lazaroiu, consilier prezidential, si deputatul PDL Sever Voinescu se comporta asemeni lui Hitle,r care a dat foc la Reichstag si a dat vina pe adversarii sai politici, cand acestia au acuzat PSD ca ar planui sa incite protestatarii la actiuni violente.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.