Magistratul Florin Costiniu si oamenii de afaceri Costel Casuneanu si Marius Locic au venit marti, din nou, la DNA, unde a fost adus si Catalin Voicu, urmand ca procurorii sa continue prezentarea materialului de urmarire penala din dosarul de coruptie al senatorului.

La intrarea in sediul DNA, Costel Casuneanu a declarat ca pana in prezent a studiat cinci din cele 14 volume de urmarire penala intocmite de procurori in cursul anchetei", relateaza NewsIn.

Cei patru au venit si in cursul zilei de luni pentru a studia o parte din documentele din dosarul DNA, iar dupa finalizarea acestei etape procedurale, care marcheaza finalul anchetei, procurorii anticoruptie urmeaza sa sesizeze instanta de judecata cu rechizitoriu.

Ancheta procurorilor anticoruptie in dosarul senatorului Catalin Voicu este aproape de final, iar de luni a inceput prezentarea materialului de urmarire penala. Astfel, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie au venit inculpatii din dosar, pentru a lua la cunostinta probele si acuzatiile ce li se aduc.

La DNA au fost audiati, in ultima perioada, foarte multi martori in dosarul senatorului Catalin Voicu, printre care seful senatului, Mircea Geoana, soacra acestuia, Margareta Costea, dar si magistrati, precum presedintele interimar al instantei supreme, Lidia Barbulescu, fostul prim-procuror al Parchetului Sectorului 1, Mircea Ene, procurorul Dan Chiujdea, membru al CSM, dar si alti judecatori de la instanta suprema.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.