Senatorul PNL Cristian Topescu le-a propus luni in plen colegilor parlamentari sa-si doneze indemnizatiile pe cele sase luni din iunie pana in decembrie catre fondul de pensii, acesta glumind ca tensiunea iscata de dezbaterea Legii pensiilor ar putea fi rezolvata "dupa model ucrainian".

"Eu propun ca indemnizatiile senatorilor si deputatilor din Parlamentul Romaniei de la 1 iunie si pana la 31 decembrie sa fie donate fondului de pensii pentru a se putea dubla fondul de pensii, cum s-a exprimat cineva aici", a afirmat Topescu, potrivit NewsIn.

Senatorul liberal a comentat glumind ca nu a facut aceasta propunere de la microfonul central de teama sa nu fie cumva bombardat cu oua, facand aluzie la referirile din cadrul dezbaterilor pe Legea pensiilor ale senatorului PDL Dumitru Oprea care l-a acuzat pe liberalul Varujan Vosganian ca a impozitat, ca ministru de Finante, si ouale de sub gaini. "Dar apropo de oua, mai bine ar fi ca atunci cand primim cartelele de vot sa primim si cate-un ou din cele stricate care nu se vand in piete, ouale gainilor nefericite, si poate polemicile si discutiile acestea atat de aprinse le-am putea rezolva dupa modelul ucrainean", a adaugat senatorul PNL.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.