Liderul fondator al PC, Dan Voiculescu, scrie pe blog ca "teribila criza" in care se afla Romania are un singur autor moral, pe Traian Basescu, dar ca romanii nu-l vor mai crede pe acesta ca nu este responsabil de cresterea "birurilor".

Intr-o postare intitulata "Aventurile lui Pinocchio" (o porecla pe care fostul sef al PC i-a dat-o mai demult presedintelui, n.r.), Voiculescu scrie ca "Traian Basescu, asa cum era de asteptat, isi pune in aplicare clasica strategie de supravietuire: sacrificarea bietului acar-paun si momirea la resurse a unui partid care, in final, sa poarte vina pentru dezastrul care a inceput deja".

"Dar asta nu se mai poate: poti pacali un popor o data, de doua ori, de zece ori - dar n-o poti face la nesfarsit, mai ales atunci cand cutitul ajunge la os. Teribila criza in care se afunda Romania - una cum nu am mai cunoscut in ultimul deceniu - are un singur autor moral: Traian Basescu. A vrut sa joace totul pe mana lui. Si a pierdut lamentabil. Cu o credibilitate politica nula si una electorala grav deteriorata, Basescu nu va mai fi crezut, de aceasta data, de nimeni. Chiar daca ne vor fi fluturate doua-trei capete de vinovati, chiar daca <independentii> vor deveni co-partasi la guvernare, chiar daca partidele din Opozitie vor fi aratate cu degetul pentru ca nu accepta sa-si asume haosul generat de PDL. Nasul lui Pinocchio creste. Si creste. Si creste. Iar Jiminy Cricket (greierele care il insotea pe Pinocchio, n.r.) nu se simte deloc bine", mai spune senatorul pe blogul sau.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.