Margareta Costea, soacra sefului Senatului, Mircea Geoana, a venit, miercuri, la DNA, pentru a da declaratii in dosarul senatorului Catalin Voicu, insa nu a vrut sa declare nimic la intrare.

Surse judiciare au declarat pentru NewsIn ca Margareta Costea a venit in calitate de martor, pentru a da declaratii daca Voicu a intervenit la procurori pentru solutionarea dosarului sau de revolutionar. Soacra lui Geoana a venit insotita de un sofer si un bodyguard, care au condus-o pana la intrarea in DNA.

Casuneanu si Locic inapoi la DNA

Si omul de afaceri Costel Casuneanu s-a prezentat, miercuri, la sediul DNA, impreuna cu avocatul sau, pentru a fi instiintat de procurori ca a fost pus sechestru pe 200.000 de euro din averea sa, au declarat, pentru NewsIn, surse judiciare.

Procurorii anticoruptie au pus, tot miercuri, sechestru pe o parte din averea omului de afaceri Marius Locic, care este cercetat pentru cumparare de influenta, in dosarul senatorului Catalin Voicu, au declarat pentru NewsIn surse judiciare.

Conform acelorasi surse, sechestru ar fi fost pus pe suma de 119.000 de lei, procurorii aducandu-i la cunostinta lui Locic, miercuri, acest lucru. Suma reprezinta banii pe care Locic i-ar fi dat lui Voicu, pentru a interveni pe langa politisti de la Capitala.

De asemenea, spun surse judiciare, procurorii vor pune sechestru pe 200.000 de euro din averea lui Costel Casuneanu, suma care ar reprezenta presupusul imprumut dat lui Voicu de omul de afaceri. Costel Casuneanu urmeaza sa fie instiintat despre sechestrul asigurator.
La DNA urmeaza sa fie audiati si alti martori impotanti din dosarul lui Voicu.

Audierile au obosit-o

Soacra lui Mircea Geoana, Margareta Costea, a iesit, miercuri, din DNA, dupa aproximativ o ora si jumatate de audieri ca martor in dosarul lui Catalin Voicu si a spus ca e obosita, iar senatorul nu a intervenit pentru solutionarea dosarului sau de la Parchetul Sectorului 1.

Intrebata de jurnalisti, la iesirea din DNA, daca senatorul Voicu a intervenit pentru solutionarea dosarului sau de revolutionar, de la Parchetul Sectorului 1, Costea a raspuns "nu!". De asemenea, soacra lui Geoana dat un raspuns afirmativ la intrebarea presei, daca a venit in calitate de martor. La plecare, Margareta Costea a spus ca este obosita.

Citeste si:
Catalin Voicu, condamnat definitiv la 7 ani de inchisoare cu executare
Catalin Voicu, condamnat...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.