Un incendiu puternic a izbucnit luni in vila presedintelui Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu.

Incendiul de la vila presedintelui Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost cauzat de un scurtcircuit, potrivit datelor furnizate de Paula Anghel, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dobrogea, relateaza NewsIn.

Potrivit reprezentantilor ISU, focul a cauzat pagube pe o suprafata de circa 20 de metri patrati si a distrus materialele inflamabile care erau pastrate in susbsolul locuintei presedintelui CJC. Unul dintre pompierii care a participat la stingerea incendiului a inhalat fum si a avut nevoie de asistenta medicala.

Incendiul a izbucnit luni, la subsolul vilei Smaralda, din Constanta, resedinta presedintelui CJ Constanta. Incendiul a fost observat in jurul orei 15:00, la fata locului sosind patru ambulante si un echipaj SMURD. Focul a fost stins in mai putin de o ora.

Numerosi angajati ai Primariei Constanta au venit la vila lui Nicusor Constantinescu, pentru a-l sprijini, acesta fiind pazit de garzi de corp dupa incident, potrivit Adevarul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.