Presedintele Senatului, Mircea Geoana, s-a plans marti, in sedinta Biroului Permanent, de starea infrastructurii din Romania, spunand ca resimtit aceasta problema odata cu inchiderea spatiului aerian, cand s-a intors de la Roma pe autostrazile Europei, "pana cand acestea au incetat sa mai existe".

Potrivit stenogramelor sedintei Biroului Permanent al Senatului de marti, Geoana a facut acest comentariu in contextul discutarii unui memorandum intern privind suportarea din bugetul Senatului a cheltuielilor suplimentare provocate de inchiderea spatiului aerian pentru senatorul PSD Cosmin Micula, care ar fi trebuit sa se intoarca de la o reuniune interparlamentara de la Madrid, relateaza NewsIn.

"Vreau sa va spun ca absenta autostrazilor in Romania am resimtit-o acut in deplasarea auto pe drumul de intoarcere de la Roma, pe care am avut placerea sa o fac pe autostrazile Europei, pana cand acestea au incetat sa mai existe", a spus Geoana, plangandu-se ca atunci cand a ajuns in Romania calatoria nu a mai fost la fel de comoda.

Presedintele Senatului, Mircea Geoana, a efectuat, in perioada 15-16 aprilie o vizita la Roma, unde a participat la a 12-a reuniune a Asociatiilor Senatelor din Europa. Din cauza restrictiilor de trafic, Geoana a venit din Italia pana la Belgrad cu o masina, iar din capitala Serbiei a fost preluat de SPP, continandu-si drumul pana la Bucuresti tot cu masina.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.