PSD a lansat pe mai multe site-uri de internet o campanie de promovare a actiunilor de protest de sambata intitulata "Vrem un alt Guvern, 1 Mai corect", criticand Cabinetul Boc pentru cresterea somajului, reducerea pensiilor si a salariilor, precum si politizarea administratiei.

Prin bannerele postate pe mai multe site-uri se acceseaza pagina de internet a partidului in sectiunea in care sunt prezentate actiunile de 1 Mai iar vizitatorii sunt indemnati sa se alature actiunilor de protest, in special profesorii, somerii si pensionarii.

"Veniti cu totii! 1Mai este al nostru, al tuturor, in egala masura. Va asteptam alaturi de noi sa ne aparam drepturile, valorile si sperantele. Noi nu militam ca membri de partid, militam ca cetateni. Toti cei ce lucram, toti cei care suntem angajati, trebuie sa luptam!", este unul dintre mesajele PSD, transmite NewsIn.

Un alt banner precizeaza ca social-democratii cer demisia Guvernului. "PSD cere demisia acestui Guvern si reafirmarea ca prioritati a apararii drepturilor celor multi, a crearii si protejarii locurilor de munca si a sustinerii celor slabi in aceasta perioada dificila", se mai arata pe site-ul partidului.

Sectiunea care priveste activitatea actualului Executiv este intitulata "Guvernul Boc, 1 Mai rau nu se poate". Pe fundal portocaliu sunt postate, de asemenea, mai multe mesaje privind activitatea Guvernului: "1 Mai este un protest impotriva Guvernului Boc, principalul vinovat pentru cresterea somajului. 1 Mai echivaleaza, in prezent, cu aproape 1 milion de someri... Nu e de vina doar criza, ci si Guvernul Boc, care nu a luat nicio masura pentru a limita efectele acesteia. In plina criza, Guvernul mareste cheltuielile pentru clientela politica, iar populatia suporta costurile promisiunilor de campanie ale PDL".

Mai mult, social-democratii sustin ca banii din imprumutul de la FMI au fost folositi pentru liderii PDL. "Guvernul s-a imprumutat de la FMI cu zeci de milioane de euro pentru a avea <<centura de siguranta>>. Banii nu s-au dus in economie, ci in acoperirea gaurilor produse de ministri ca Berceanu, Videanu, Udrea sau Blaga. Fiecare roman a devenit astfel dator pentru ani de zile de acum inainte si fiecare contribuabil va plati circa 4-5 mii de euro pentru aceasta datorie, bani care vor fi luati din salarii si pensii", se afirma intr-un alt mesaj.

Citeste si:
Ziua Muncii. Semnificația și obiceiuri pentru cea mai harnică zi...
Ziua Muncii. Semnificația și...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.