Parlamentarii independenti ii raspund presedintelui de onoare al PSD, Ion Iliescu, dupa ce au fost catalogati de acesta drept "imbogatiti din politica", ei acuzandu-l ca in spatele sau "s-au incolonat exponenti ai gruparilor de crima organizata" si retele de interese oculte.

"Opiniile fostului presedinte Ion Iliescu cu privire la membrii grupului independentilor exprima incapacitatea acestuia de a intelege sensul democratiei si refuzul de a privi realitatea din jurul sau. Alaturi de Ion Iliescu sunt oameni care au intrat in politica pentru a face bani, care au pus PSD in slujba interesului propriu si care au folosit institutiile statului dupa bunul plac. Din pacate, domnul Ion Iliescu se lasa in continuare folosit de cei care au transformat decizia politica intr-o anexa a intereselor de tip mafiot. In spatele liderului PSD s-au incolonat exponenti ai gruparilor de crima organizata si afaceristi politici, care au profitat si profita in continuare de singura slabiciune a lui Ion Iliescu, puterea", afirma independentii intr-un comunicat remis NewsIn, precizand totodata ca liderul PSD a "protejat parinteste retelele de interese oculte tesute de-a lungul timpului".

De asemenea, independentii il dau exemplu pe secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, care s-ar potrivi "mult mai bine descrierii lui Ion Iliescu decat oricine altcineva" in ceea ce priveste imbogatirea din politica.

Iliescu a criticat marti demersul UNPR de a se lansa ca formatiune pe 1 Mai, afirmand ca este o "incercare de fals" din partea celor care au plecat din randul social-democratilor pentru "a cocheta cu guvernarea".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.