Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat pentru NewsIn ca in loc de carnetele de partid traditionale, pesedistii vor avea carduri, iar primii care se vor bucura de aceasta facilitate vor fi noii membrii inscrisi in PSD.

Dragnea a precizat ca toate carnetele membrilor de partid vor fi schimbate in carduri. "Este nou model de legitimatie, de membru, am facut eu un nou model de carnet de membru si l-am facut tip card. L-am prezentat ca propunere la Comitetul Executiv de la Ramnicu Valcea, l-au aprobat, si primii carora le vom da acest carnet de membru sunt cei care s-au inscris on-line, care vor primi cardul de 2 Mai", a declarat Dragnea pentru NewsIn.

De asemenea, secretarul general al PSD a precizat ca pe fiecare card plasticat va fi trecuta semnatura presedintelui partidului, Victor Ponta si a sa, iar fiecare card in parte va avea un cod de bare. De asemenea, Dragnea a luat in calcul posibilitatea unor reduceri la teatre, cinematografe, restaurante si cafenele, in momentul in care majoritatea membrilor PSD vor dobandi aceste carduri. "Cand o sa dam cardurile noi la toti membrii atunci cand ai sute de mii de potentiali clienti sigur ca poti discuta multe lucruri de genul asta, adica reduceri si asa mai departe", a mai precizat secretarul general al PSD.

Pe de alta parte, potrivit unor surse din PSD, introducerea cardurilor este o metoda prin care sa fie incurajata plata cotizatiilor, in conditiile in care Victor Ponta a afirmat in nenumarate randuri ca ar vrea ca partidul sa se finanteze mai mult din cotizatii decat din donatii ale unor firme, care vor solicita apoi diverse favoruri.

Introducerea cardului de reduceri ar fi pentru a-i "imbuna" pe pesedisti, care se vor vedea nevoiti sa plateasca o cotizatie mai mare ca pana acum, au mai spus sursele citate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.