Deputatul Cristian Boureanu si-a dat marti demisia din functia de presedinte al PDL Arges, dupa ce conducerea centrala a partidului a decis sa desemneze un grup format din Sulfina Barbu, Florin Popescu si Cristache Radulescu, care sa se ocupe de organizarea filialei Arges, dar si de alegeri.

Cristian Boureanu a explicat de ce a considerat necesar sa-si dea demisia din aceasta functie, intrucat Biroul Permanent National al PDL a considerat insuficiente rezultatele filialei pe care o conducea. "Avand in vedere ca saptamana trecuta Biroul Permanent National al PDL a decis desemnarea unui grup format din Sulfina Barbu (Presedinte Organizatia de Femei a PDL), Florin Popescu (Presedinte PDL Dambovita), Cristache Radulescu, (Presedinte PDL Ilfov), care sa se ocupe de organizarea filialei Arges, si avand in vedere decizia ca alegerile in PDL Arges sa se desfasoare dupa Conventia Nationala a PDL si dupa reorganizarea filialei, am decis urmatoarele. Incepand de astazi, 27 aprilie 2010, imi inaintez demisia din functia de Presedinte PDL Arges. Consider ca acest lucru este necesar avand in vedere ca BPN a considerat ca insuficiente eforturile si rezultatele filialei. In calitate de deputat de Arges si vicepresedinte PDL la nivel national, voi sprijini in continuare eforturile filialei si ma voi implica in masura in care BPN va considera necesar", se arata in comunicatul de presa al deputatului Cristian Boureanu.

Boureanu mai spune in respectivul comunicat ca multumeste argesenilor, indiferent de simpatiile de partid, pentru ca in judetul Arges si-a desfasurat cariera politica in ultimii opt ani.

"Le multumesc in special celor care m-au votat si sprijinit in activitatea politica din judet. Le multumesc tuturor membrilor PDL din judet si echipei de conducere pe care am construit-o cu mari eforturi si sacrificii in ultimii doi ani. Sper ca reorganizarea filialei sa se faca cu echilibru si intelepciune. Ii salut pe colegii de la celelalte partide si sper sa ramanem in continuare adversari politici si parteneri pentru interesul public", a mai declarat deputatul Boureanu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.