Premierul Emil Boc a declarat ca ziaristii de la Realitatea Tv si Antena 3 isi vor da seama peste ani ca ceea ce face acum Guvernul pe care il conduce este bine si spune ca acestia apara "tot felul de interese", in timp ce el apara interesul public.

"Eu stiu ce am de facut pentru tara, pentru ca stiu ca fac bine pe termen mediu si lung, chiar daca sunt criticat sub toate aspectele si chiar daca, orice as face, nu este bine pentru ei. O sa-si dea seama, peste ani, ca ceea ce facem acum este sanatos si bine. Ei sunt privati, pot sa-si apere tot felul de interese, treaba lor, eu am de aparat interesul public a 22 milioane de romani", a declarat Boc luni, la B1 Tv, potrivit NewsIn.

Premierul a afirmat ca nu se mai uita nici la Realitatea Tv si nici la Antena 3, ci se uita purtatorul de cuvant al Guvernului. "Cand am aratat cu degetul microfonul (posturilor Antena 3 si Realitatea TV) - ca asta si asta nu spun adevarul - s-au suparat pe mine. Le-am spus-o calm, asezat, ca dezinformeaza opinia publica, si am dat exemple concrete. Nu ma mai supar pe ei, pentru ca nu ma uit la televizor", a mai spus premierul.

"Este complicat sa rezisti la toata presiunea aceasta, dar nici nu stiu ei cat de mult pot duce, indiferent de cat ar spune ei una sau alta", a mai spus seful Guvernului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.