Intr-un interviu pentru Femeia secolului 21, tatal lui Teo Trandafir ii face cu ou si cu otet pe membrii partidului alaturi de care fiica sa s-a aliat.

Doctorul pediatru, Ion Uta, din Braila, spune ca o sustine pe fiica sa, dar nu este foarte incantat de decizia acesteia de a se avanta in lumea politica, mai ales ca s-a alaturat PDL-ului.

Rep:Fiica dumneavoastra, Teo Trandafir, a decis sa intre in politica si voiam sa stim daca o sustineti.
Dr. Uta: Sigur ca o sustin. O sustin din toata inima si chiar i-am spus si ei acest lucru. I-am spus sa fie atenta la ceea ce face.

Rep: De ce a intrat in politica? Are afinitate pentru PDL ?
Dr. Uta: Nu, nici vorba, si eu am intrebat-o. Nu are afinitate pentru acest partid, dar mi-a spus ca vrea sa faca si ea ceva. Si ce altceva sa faca?

Rep: Nu il simpatizati pe presedintele Basescu?
Dr. Uta: NU cu N mare si cu U si mai mare si Teo stie asta.

Rep: Dar pe premierul Boc?
Dr. Uta: Basescu si cu Boc sunt frati de cruce. Pentru mine sunt la fel.

Rep: Dar ce v-au facut?
Dr. Uta: Domnule, a furat flota. Nu sunt dovezi, dar daca pe mine ma acuza cineva sau daca eram in locul lui Basescu si eram cinstit aduceam dovezi si ma luam de aia care au zis ca am furat. Ba, ala care ai zis ca am furat flota, uite aici dovada, vino sa dau de pamant cu tine, procedam barbateste. Dar el a tot scaldat-o si tot nu ne-a lamurit. Pestele de la cap se impute, iar la noi este si mai grav, pestele nu mai are cap de tot. Eu sunt patriot si de asta am ramas in tara asta, altfel eram plecat inca de pe vremea lui Ceausescu, fiindca am avut o mare dragoste, o nemtoaica, blonda si cu ochii albastri, Karin o chema.

Rep: Teo totusi il simpatizeaza pe presedinte, de curand a laudat-o si pe fiica acestuia, care este europarlamentar.
Dr. Uta: Ei, a zis si ea asa, nu a zis ca este desteapta gangavita, a zis si ea ca este frumoasa, ma rog, la varsta mea nu ma intereseaza frumusetea ei, ce putea sa zica… Am vorbit cu Teo despre asta. Atat ii trebuia sa spuna ca e si desteapta.

Rep: Dar de frumoasa blonda, de doamna Elena Udrea, nici de ea nu va place?
Dr. Uta: Elena Udrea si turismul romanesc are marele talent sa-l faca si pe acesta praf. Daca partidul asta din care este ea este un mare c*** sa stiti ca Elena Udrea este motul.

Cititi interviul in intregime in Femeia Secolului 20.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.