Elena Basescu a luat cuvantul in Parlamentul European pentru a discuta despre problemele cauzate de norul de cenusa.

Mezina presedintelui Basescu a luat cuvantul in Parlamentul European pentru o declaratie de un minut, in care cerea sprijinul UE pentru dezvoltarea retelelor de transport pan-europene, ca o solutie la haosul provocat in Europa de vulcanul islandez, transmite Jurnalul National.

Numai ca discursul tinerei europarlamentare seamana izbitor cu cel sustinut in luna februarie, in care dadea vina pe "vointa politica", pentru "potentialul neutilizat la capacitate maxima de UE". Vulcanul, vointa...tot cu V incepe.

Porecla lui EBA in PE

Potrivit reporterilor Inpolitics, mezina presedintelui ar fi primit o noua porecla din partea colegilor de la Bruxelles.

Porecla in cauza este ”Slow-White”, joc de cuvinte intre ”Snow-White”, adica Alba-ca-Zapada, si ”slow”, aici in sensul de incet la minte. Dovada ca ”rautacisme” gasesti si la case mai mari, nu doar in politica damboviteana.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.