Fostul premier liberal Calin Popescu Tariceanu a declarat marti ca ar fi o mare greseala ca PNL sa discute despre intrarea la guvernare si ca ii sfatuieste pe colegii sai tentati sa faca acest pas sa nu aleaga aceasta cale.

"Situatia de astazi este total schimbata fata de anul trecut. Astazi cred ca ar fi o mare greseala ca sa se discute despre o intrare a PNL la guvernare. Eu as fi unul din cei care as sfatui pe toti cei care sunt tentati, sa nu faca acest pas", a spus Tariceanu, la Antena 3.

Potrivit liderului deputatilor PNL, lui Crin Antonescu ii revine o misiune dificila. "Si anume, in primul rand sa mentina coeziunea partidului, lucru care ramane de vazut daca va reusi - sunt cateva organizatii in care avem probleme foarte serioase si forta lor a inceput sa scada vizibil, desi inainte constituiau forte motoare pentru partid. In al doilea rand, el trebuie sa fie mai implicat in ceea ce ar insemna definirea unor optiuni politice majore pentru PNL. Vorbim de reforma constitutionala, de mesajele pe care le dam in plan politic", a mai declarat fostul premier. El a spus ca nu-i reproseaza lui Antonescu lipsa de implicare, cat lipsa unor solutii concrete."Eu nu spun ca nu se implica, dar cred ca el ar trebui sa iasa foarte mult cu un mesaj mai concret pe anumite subiecte. Adica sa treaca de la discutia dusa in termeni politici generali la anumite oferte concrete, propuneri concrete, pe anumite domenii", a aratat liberalul, transmite NewsIn.

Tariceanu a adaugat ca desi PSD "ramane in buna parte partidul care a fost: un partid de stanga, care n-are idei, care n-are proiecte interesante pentru societatea romaneasca", alegerea lui Victor Ponta, reprezinta "o amenintare pentru PNL". Deputatul PNL a spus Ponta are simt politic si "iese cu lucruri" pe care chiar daca el personal le considera gresite, acele mesaje sunt "pline de sens" pentru electoratul PSD.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.