Presedintele CN al PSD, Adrian Nastase, sustine ca peste 3000 de persoane s-au inscris on-line in PSD.

Liderul PSD recunoaste, intr-un raspuns acordat unui cititor pe blogul sau, ca inscrierea on-line in partid este o procedura care nu este inca foarte bine pusa la punct, scrie NewsIn.

"Inscrierea online e un proces inca nerafinat suficient (in sensul ca, in prezent, are loc doar inscrierea intr-o baza de date, urmand ca datele sa fie preluate de catre organizatiile de baza pentru a da un feed-back). (...) Am cerut ca acest proces de prelucrare a datelor sa se faca mai rapid (e un pas nou care, ca orice pas nou, are inerente greutati). Ideea a dus insa la rezultate foarte bune, cata vreme peste 3000 de oameni au urmat acest traseu in ultimele doua luni", scrie Nastase pe blog.

Procedura de inscriere in PSD prin intermediul internetului a fost o masura luata de Victor Ponta in urma cu doua luni pentru a marca politica de deschidere a partidului, in special catre tineri. Social-democratii si-au promovat initiativa prin anunturi publicitare in ziare si pe site-uri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.