Elena Udrea, ministrul Turismului si Dezvoltarii Regionale, a declarat, sambata, la Sovata, statiune cunoscuta pentru eficienta in tratarea sterilitatii la femei, ca inca nu este momentul sa faca un copil, dar are in vedere acest lucru, dupa ce va termina cu problemele guvernarii.

„Deocamdata, mai avem multe lucruri de facut in minister si niciodata nu este timp pentru asta. Cand se mai aseaza turismul romanesc si stam mai bine cu turismul ne gandim si la lucruri din viata personala. Dar, pana atunci, pentru promovarea statiunii Sovata, putem sa ne facem o scurta vacanta, cei din minister cu totii, in statiune”, a declarat Elena Udrea.

Ministrul considera ca proprietatile apei din lacurile statiunii, de tratare a sterilitatii, nu sunt suficient mediatizate si s-a oferit sa faca ea insasi acest lucru. „Eu m-as bucura sa aflu ca femeile care isi doresc sa aiba copii si nu reusesc foarte usor acest lucru, din cauza problemelor medicale, vin sa se trateze aici si nu fac tratamente conventionale. M-as bucura sa stiu ca aleg sa se trateze la Sovata. Cred ca nu sunt suficient mediatizate proprietatile apei din Sovata. Daca ajuta la ceva, sigur pot sa vin sa imi petrec o saptamana pentru mediatizarea statiunii si proprietatilor Lacului Ursu”, a afirmat Elena Udrea, potrivit NewsIn.

In alta ordine de idei, intrebata de ce statiunile din Ungaria pot practica preturi mult mai mici decat cele din Romania, Elena Udrea a spus ca nu intra in competenta ei stabilirea preturilor. In statiunea Hajdúszoboszló din Ungaria, un sejur de trei zile costa 160 de lei pentru doua persoane.

"Sa nu comparam mere cu pere. Nu este o competenta a ministerului sa lucreze la preturi, piata e privata si operatorii isi stabilesc preturile in functie de cerere, noi doar speram ca ei sa inteleaga ca nu pot fi competitivi si nu pot aduce turisti daca practica preturi mai mari decat concurenta. Daca nu vor intelege lucrul acesta, probabil ca, pe termen lung, vor pierde piata de turism, pentru ca turistii se reorienteaza permanent. Si daca gasesc o oferta mai buna, atunci ei pleaca”, a spus Udrea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.