Candidatul PDL in colegiul 19 Camera Deputatilor din Bucuresti, Teo Trandafir, sustine ca legalizarea prostitutiei ar contribui la reducerea imbolnavirilor cu afectiuni cu transmitere sexuala, motiv suficient pentru a scoate de sub incidenta legii penale acest fenomen.

Teo Trandafir a afirmat ca este nevoie de o lege prin care prostitutia sa intre in legalitate in cadrul unui videochat cu cititorii ziarului "Gandul". "Am avut probleme foarte mari din cauza asta, din cauza legii. M-am certat cu niste reprezentanti ai BOR foarte rau, pentru ca eu am incercat sa explic ca doamnele cu pricina oricum vor exista si vor fi bolnave si vor avea HPV si vor da parintilor care vor duce acasa la copii, pentru ca HPV este extrem de contagios. Ar trebui infiintate niste stabilimente speciale, care sa fie marcate, barbatii vor fi fericiti, casniciile vor fi mai solide", a argumentat Trandafir, transmite NewsIn.

Ea a adaugat ca, in pofida interdictiei religioase, fenomenul nu a putut fi eradicat inca si nu poate fi ignorat. "Inteleg ca religia interzice, dar e o realitate, nu poti sa-mi spui ca de mii si mii de ani exista aceste domnite si de maine vor disparea ca nu mai vrem noi sa le vedem. Ar trebui votata legea, sa stim si sa fie pe fata!", a mai opinat aceasta.

  • “Pro-gay”
Intrebata care este opinia ei asupra casatoriilor homosexuale, candidatul PDL a raspuns: "Mie mi se par OK. Atata vreme cat nu deranjezi pe nimeni, poti sa faci ce vrei. Nu ma deranjeaza pe mine, nu imi face mie nimeni nimic. Sunt niste oameni care se iubesc." Apoi, Teo Trandafir a revenit sustinand ca a inteles in mod eronat ca intrebarea se referea la relatiile intre homosexuali, nu la casatoriile intre acestia. "Legat strict de casatorie, nu cred ca acest lucru trebuie sa se intample. Statul gireaza prin autoritatea sa un contract intre doi oameni care poate servi drept exemplu pentru restul populatiei", a nuantat Trandafir.

In ceea ce priveste atitudinea sa fata de presedintele Traian Basescu, democrat-liberala a precizat ca in turul I al alegerilor prezidentiale a votat cu candidatul PNL, Crin Antonescu si a remarcat ca actualul sef al statului n-a avut experienta esecului. "Nu stiu cat de bine e, cat de sanatos e ca tot ceea ce iti propui in viata asta sa si iasa. A vrut sa fie navigator, a fost, a vrut sa fie primar, a fost, a vrut sa fie presedinte, a fost. E ingrijorator. Eu am invatat ca cele mai multe impinsaturi inainte ti le dau esecul si suferinta", a comentat candidatul democrat-liberal.

In schimb, ea s-a aratat preocupata de modul in care este tratata fiica presedintelui, Elena Basescu. "Ce n-ar da uneori sa nu mai fie fiica tatalui sau... Cred ca e foarte greu sa traiesti in umbra unui parinte atat de important politic (...) Ar fi putut fi un pic mai sustinuta pentru ca e tanara si ma gandesc ca, daca ii dam toti in cap, mititica fiind, n-o sa aiba niciodata sansa sa creasca. Sigur, e fata presedintelui, «hai sa dam cu pietre in ea!». Dam, dar hai s-o ocrotim un pic, ca face parte din viitorul nostru, asa cum e ea, va fi europarlamentarul de maine", a mai spus Teo Trandafir.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.