Liderul PSD a evitat insa sa dezvaluie daca este interesat de functia de presedinte.

Declaratia lui Ponta a avut loc in contextul unei discutii, la Antena 2, despre rolul in partid al lui Adrian Nastase, despre care presedintele PSD a sustinut ca nu are de ce sa se dezica. "Eu cred ca i se potriveste foarte bine rolul pe care il are acum. (...) Adrian Nastase e un om care are si o experienta si un prestigiu, care este foarte util pentru ceea ce face acum, coordoneaza Departamentele. A spus foarte clar ca nu va mai candida niciodata la o functie importanta in stat, de prim-ministru, de presedinte...", a aratat Ponta, relateaza NewsIn.

"Va pregateste pe dvs", a remarcat realizatorul. "Nu, nu cred ca ma pregateste. Chiar nu-mi doresc sa fiu prim-ministru", a marturisit presedintele social-democrat. Intrebat daca ar fi interesat sa fie presedinte, Ponta a fost evaziv. "Haideti sa ajungem acolo. Stiu ca doamna Udrea e deja pregatita...", a comentat el ironic.

Pe de alta parte, Victor Ponta a tinut sa spuna ca nu se cramponeaza de functia de sef al PSD. "Daca colegii mei nu sunt de acord cu mine, pun unul mai bun ca mine care e problema? (...) Nu m-am nascut presedintele PSD-ului, m-au ales oamenii acum o luna jumatate", a afirmat acesta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.