Emisiunea plasa de stele, prezentata de Dan Negru, ii pune intr-o postura cu totul neasteptata pe Mircea Geoana, Petre roma si Roberta Anastase.

Sub pretextul filarii unui mesaj de Pasti, politicienii au fost invitati in studiourile Antenei 1 unde li s-a facut o farsa.

Cea mai mare provocare pentru echipa lui Dan Negru a fost sa aduca politicienii la “locul faptei”, pentru ca de fiecare victima in parte se ocupa o adevarata armata de consilieri. In ziua filmarii, exact atunci cand echipa de la farse credea ca situatia este sub control, tocmai pentru ca victimele se aflau deja pe teritoriul “plaselor”, si-a facut aparitia SPP-ul. Mai bine de jumatate de ora, acestia au controlat minutios fiecare coltisor si fiecare obiect din decor, pentru ca lui Mircea Geoana si Robertei Anastase sa nu li se intample nimic. Surpriza a fost ca pana si ei “au luat plasa”, pentru ca micile siretlicuri ale echipei nu au fost desconspirate si in momentul sosirii lui Mircea Geoana, nebunia s-a dezlantuit in voie, transmite un comunicat al Antenei 1.

Ceea ce trebuia sa fie inregistrarea unui simplu mesaj de Paste, s-a transformat de fapt intr-o modalitate de a vedea cum se adapteaza politicienii in fata situatiilor noi, cat de atenti mai sunt atunci la fiecare cuvant rostit, cat de usor se pot destinde si care este punctul lor de fierbere.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.