Presedintele Basescu a declarat luni ca, din punctul sau de vedere, liberalii din Europa sunt de centru-stanga, orientare care nu ii ocoleste nici pe liberalii romani, el opinand ca PNL e mai la stanga de PSD.

"Hai sa fim seriosi. Cred ca trebuie sa terminam si cu povestea asta, liberalii de dreapta... Liberalii in Europa nu sunt de dreapta, sunt de centru-stanga. Iar ai nostri sunt mai la stanga de PSD. Ca sa fim clari. (...) Sunt mai la stanga de PSD. Comparati numai faptul ca in anul 2008, an de campanie electorala, a fost crestere economica 7,1 la suta si deficit 5,4. Ganditi-va cum e sa ai crestere de minus 7,4 si sa tii deficitul la 7,4", a declarat Basescu la B1 TV, transmite NewsIn.

Seful statului a mai criticat atitudinea PNL de a nu intra la guvernare, transmitandu-i ca ii asteapta si acum daca tot spun ca au oameni "mai destepti". "Aduceti-va aminte, PSD-ul a dat si a fugit de la putere, a fugit pur si simplu. PNL-ul nu vrea sa auda. Ei spun asa: <Stam in opozitie cat e greu, tocam la guvern si cu asta basta, e usor sa faci politica>. Daca au oameni mai destepti, sa vina la guvernare, le-o spun si acum", a declarat presedintele.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.