Guvernul se reuneste in sedinta extraordinara luni, la ora 8:00, pentru a aproba proiectul Legii educatiei, potrivit unor reprezentanti ai Executivului.

In urma cu o saptamana, Executivul a decis sa amane aprobarea Legii Educatiei, la solicitarea ministerului de resort, care a cerut un termen suplimentar pentru a introduce in actul normativ propunerile care au aparut in urma dezbaterilor publice, transmite NewsIn.

Guvernul a discutat in prima lectura proiectul Legii Educatiei in sedinta din 17 martie, dupa care documentul a fost supus dezbaterii publice. Dupa aprobarea in Guvern, proiectul va fi trimis spre dezbatere Parlamentului. [PNL cere demisia lui Funeriu]

Curtea Constitutionala a decis, in noiembrie 2009, in urma unei sesizari a Partidului National Liberal, ca proiectul Legii Educatiei, pentru care Guvernul si-a asumat raspunderea in luna septembrie a anului trecut, contravine Constitutiei. La finele lunii ianuarie 2010, premierul Emil Boc a anuntat ca Executivul va trimite in Parlament noua forma a Legii Educatiei pana la finele lunii martie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.