Senatorul Catalin Voicu spune, intr-un interviu pentru "Academia Catavencu" acordat in arest, ca misiunea sa este sa ajute oamenii si ca nu este un ticalos, deoarece vrea binele tuturor, el aratand ca asteapta "cu nerabdare dreptatea pe Pamant".
Rep.: Chiar spuneati: „Arestul din Capitala, de la minus 2, ala care e pe tubulatura - Evul Mediu. Usi negre de fier, zabrele si lacate, nu au aerisire, tigani, banditi, te fut aia in cur, te omoara. Iar noaptea, din furculita care o au, o ia si o ascute si-o baga in git. Pe arest preventiv sint tot felul de borfasi, tot felul de banditi. Ce sa impaci, ba? Daca are… au un contract cu moartea…“. V-au tras-o?
C.V.: Nu, Doamne, iarta-ma.
Rep.: De unde stiti?
C.V.: Nu ti-e rusine sa intrebi asa ceva?
Rep.: Pai, nu, doar verificam ce-ati spus.
Rep.: Sinteti in mafie?
C.V.: Ce mafie? Mafia e numai la handicapati. Ca acolo trebuie sa te ajuti din greu. Eu vorbeam la telefon sa fie bine. Eu vorbesc cum gindesc, sa fac bine la oameni, cine nu vrea sa faca bine la oameni? Cine nu vrea binele?
Rep.: Dar de ce vorbiti atita sa iasa ditamai stenogramele?
C.V.: Cind e o urgenta, mai stii sa numeri minutele de la telefon? Nu. Vorbesti, ajuti un om.
Rep.: Din cite am citit, mai mult v-ati ajutat singur.
C.V.: Nu e adevarat, nu e adevarat, imi pare rau. Ajut la oameni. Atita e misiunea mea pe Pamint, sa ajut la oameni. Vorbesti mult ca spui multe, nu poti lasa un om asa, sa nu inteleaga nimic.
Rep.: Pai, ticalosii au voie sa ciocneasca? (oua de Pasti - n. red.)
C.V.: Domnule, eu nu sint ticalos, eu prost am fost ca am vorbit pe telefon. Altfel m-ati vazut pe mine ca am facut ceva? Nimic n-am facut.
Cititi interviul in intregime in Academia Catavencu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.